Translation of "Japanin ydintuho suurempi kuin Tshernobylissä - Kansallinen hätätila Suomeen!"

Sir Henri Risti, “Japanin ydintuho suurempi kuin Tshernobylissä - Kansallinen hätätila Suomeen!”, public translation into English from Finnish More about this translation.

Translate into another language.

Participants

Join Translated.by to translate! If you already have a Translated.by account, please sign in.
If you do not want to register an account, you can sign in with OpenID.
Pages: ← previous Ctrl next next untranslated
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 14 15 16 17 18 19 20

Japanin ydintuho suurempi kuin Tshernobylissä - Kansallinen hätätila Suomeen!

Tervehdys,

Tässä on faktat koskien Japanin ydinonnettomuutta:

- Japanissa on 5 ydinvoimalaa tiedettävästi ydinonnettomuuden uhan alla.

- Yhdessä voimalassa räjähti 12. päivä jonka seurauksena tapahtui ydinonnettomuus.

- Voimalasta karkasi savun mukana ydinjätettä joka mittauksien mukaan sisälsi noin tuhatkertaisesti säteilyä normaaliin verrattuna. Se on voinut sisältää kuitenkin vaikkapa kymmenentuhatta tai satatuhatta kertaa säteilyä, näin toimittiin myös Tshernobylinkin aikana eikä oikeita arvoja kerrottu.

- Radioaktiivista savua karkasi reaktorista USEITA TUNTEJA, myös tämän jälkeen on ilmakehään vuotanut ydinjätettä tähän päivään saakka vaikka palo sammui: reaktori vuotaa edelleen.

- Myöhemmin tilanne paheni ja nyt KOLME VOIMALAN YDINTÄ VUOTAA SÄTEILYÄ ILMAKEHÄÄN: kyse on PAHEMMASTA ONNETTOMUUDESTA, kuin Tshernobyl, silloin vuosi vain YKSI reaktori!

- Voimalassa tapahtui myöhemmin myös toinen räjähdys, se tapahtui kolmannessa reaktorissa mikä sisältää YDINASEISTA PERÄISIN OLEVAA MATERIAALIA! Painotan, että kyse on ehdottomasti pahemmasta onnettomuudesta, kuin Tshernobylissä.

- Kolmas räjähdys tapahtui jälleen päivän päästä kakkos-reaktorissa. Myös neljäs reaktori on syttynyt tuleen: nämä kaikki räjähdykset ja tulipalot ovat nostaneet yläilmakehään radioaktiivista jätettä.

- Tällä hetkellä YDINVOIMALOITA JÄÄHDYTETÄÄN SUORAAN MERIVEDELLÄ MIKÄ VALUU SUORAAN TAKAISIN MEREEN, koska kaikki pilipaliviritykset ovat pettäneet ja nyt koko MAAPALLO saastuu YDINJÄTTEESTÄ, TAIVAAT JA VEDET!

- Kukaan ei tiedä, kuinka suuri määrä tuota ydinjätettä on karannut voimalasta ja onko se sisältänyt enemmänkin kuin tuhat kertaa normaalia enemmän säteilyä.

- Kukaan ei tiedä, koska tuo ydinjätepilvi saapuu Suomeen, jokatapauksessa ydinvoimalasta on vapautunut pilvi, mikä sisältää ydinjätettä ja nyt hallituksemme yrittää PEITELLÄ ASIAA!

- Kukaan ei pysty ennustamaan tarkasti eri ilmakerrosten ilmavirtauksia, tuo pilvi saattaa olla jo nyt Suomessa!Yksityiset ihmiset ovat jo 14. päivä MITANNEET KOHONNEITA SÄTEILYARVOJA SUOMESSA!

Pages: ← previous Ctrl next next untranslated
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 14 15 16 17 18 19 20